lørdag 14. april 2012

Steinsfjorden

Da jeg så at denne turen ble planlagt fikk jeg skikkelig lyst til å bli med. Men hadde egentlig slått det fra meg. Har holdt på noen uker med å kjøre diverse ting til Siljes nye leilighet. Og igår var det seng og kjøleskap som skulle på plass. Men da fredagskvelden kom og jeg fikk en melding fra Bjørn om jeg hadde lyst til å bli med, ble fristelsen for stor, kan dere skjønne det... :o) Og siden bæring av kjøleskap ikke helt tok knekken på meg, så var det ikke vanskelig å takke ja til å bli med.
Og for en dag det skulle bli. Nesten helt blikkstille, sol og blå himmel. De få skyene som var plagde ikke oss. Luer og hansker ble pakket ned etterhvert, det ble rett og slett for varmt å padle med det. Mot slutten av turen begynnte det så smått å skye til litt, men hva gjør vel det?
Årets første tur med Zegulen, tippy tippy tipp...men fy søren å lekker den er:


May, Espen, Michael i farta ut fra Sundvollen.

Og der dukket sannelig Bjørn opp også

Idag var det bare å nyte padleturen. nesten blikkstille. Steinsfjorden er virkelig en vakker fjord, man blir litt lurt når man raser forbi på veien i bil. Når man først kommer utpå får man virkelig se hva den skjuler.


Og idag lærte jeg noe nytt: Flåtekaffe! Bjørn hadde med seg hjemmebakst....ehhh...jaja nesten da, rosinboller fra Statoil er ingen dårlig erstatning. Også kaffe da, fantastisk. Må bare bøye meg i støvet for at han hadde planlagt dette. Utrolig koselig.


På tide med en skikkelig pause, bål, mat og kaffe. :o))


 padle padle til fiskeskjær...


Og jeg lar meg imponere. Michael i aksjon
 
 
Og som alle vakre eventyr måtte denne dagen også ta slutt. GPS'n min sier 18,86 km og det er en av de lengste dagsetappene jeg noen gang har padlet. Takk til May, Bjørn, Espen og Michael som var med på å gjøre dette til en uforglemmelig padletur. 

Sporloggen:
 
 


2 kommentarer:

  1. Sol, blikkstille vann, flåtekaffe, bålkos,balansemestre for en utrolig flott tur du har hatt og så mange fine bilder :o))

    SvarSlett
  2. Dette må ha vært en stor opplevelse. Herr Olsen er med neste gang :)

    SvarSlett