lørdag 17. mars 2012

Gapahukfest

I vinter har 2 av våre venner rundet år. 90 tilsammen faktisk. Slikt må jo feires da! Vi kunne desverre ikke komme på 40 årsjubilanten sin fest tidligere i vinter. Så da fikk vi ta det igjen idag. Gapahuken ble reparert etter en tøff vinter, og bålplassen gravd frem.
Jeg startet igår med å bake Focacciobrød, noe som ikke gikk helt etter planen....jaja...som vernepleier sier jeg bare: Da prøver vi igjen!
Og ny deig ble satt kl 3 natt til idag, og jada, den ble jammen santen meg vellykket. mmmmm.... Servert sammen med eggesalat og spinatblader.
Hovedretten smakte også fortreffelig. Chiliboller i en HOT tomatsaus....mmmmm.. med mere Focacciobrød til.
Desserten idag ble marsmellows stekt på pinner over bål. Nammi.
Egnet drikke ble også servert. :)
Kokekaffen ble riktig så sterk, og noen klagde på at de måtte tygge grut.... sånn er det i skauen sa jeg! :o))) Dette var virkelig en av de triveligste kveldene jeg har hatt. Slikt burde man gjøre oftere. Og ja, man kan lage fullverdige middager over bål, pølser er for pingler... ;o))


                                                       
                                                      Kjøleskap:Utrolig å koselig slike sammenkomster er. Dette kan man leve lenge på! :o) 2 kommentarer:

  1. Kjempekoselig kveld med hyggelige mennesker og ja maten var nydelig. Om kaffen vil jeg bare si at den var god på toppen, men nederst var den ikke så mye å skryte av "jeg er vant til å drikke kaffe, ikke tygge den".
    Nå lurer jeg bare på hva jeg får til middag på bålet i morgen ;o)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for at vi fikk komme og dele denne opplevelsen:). Ja og jeg drakk heldigvis ikke bunnen på den kaffen...

    SvarSlett