onsdag 8. februar 2012


I februar reiste jeg til Praha sammen med mine 2 døtre, Silje og Rikke. Jeg forelsket meg totalt i denne byen, så jeg var ikke før kommet hjem, så bestillte jeg ny tur etter bare 2 uker.... Og da skulle det sannelig caches litt også. :o)


 
 Ved den astronomiske klokka


Fra knokkelkirken i Kotna Hore.

 Praha by night.

 I mars reiste Steinar Olsen og jeg til Tjøme på kombinert cache og kajakktur. Snøen lå dyp flere steder og noe drivis seilte rundt i sjøen. Men for en fantastisk dag. Sol og nesten vindstille. Dette er turer som gir gode minner i sjelen.

Dette året ble det mange flotte kajakkturer med inlagt caching. Fjorda, Elverum, Sølensjøen, Skjerva.... fantastisk.
 Kynnsjøen, Elverum.
Sølensjøen 18 juni.

  Skjerva 15 juni.Min nye kajakk, Zegul 520.


Fjorda 9 - 10 september sammen med Steinar O.
 
 
2011 ble et innholdsrikt år for meg. På både godt og vondt. Jeg var med på å sette rekord for antall cacher funnet i løpet av 24 timer, tror det ble 256 cacher, denne rekorden er i ettertid slått av noen andre.... Jeg fikk min første fartsbot noensinne, har fått meg en alt for sprek bil, hehe, liten kjapp Citroen istedenfor den store Artic Truck balja mi. Og jeg klarer selvfølgelig å bulke nybilen også da... første bulken på ca 25 år...
På vinteren kjente jeg også de første tegnene på at ikke alt stod bra til med kroppen min, men gikk jeg til legen??? neida, ikke før bilkræsjen. Da fant legen ut at det var noe galt med blodet mitt, alt for høy blodprosent, for tjukt blod, opphoping av jern i kroppen og antistoffene i blodet hadde gått amok. Jeg hadde store smerter i ledd og muskler, og var generellt fryktelig trøtt og sliten hele tida. Etter en lang sykemeldingsperiode kom jeg tilbake i jobb i februar 2012 uten at legen har klart å finne helt ut hva som skal gjøres. Medisinering har ikke hjulpet, så nå er det snakk om å tappe meg for blod, venter pr dags dato på svar fra sykehuset, men slikt tar vel tid i vårt rike velstandsland.... Jaja, jeg fikk nå gjort litt i 2011 allikevel, selv om det begrenset seg kraftig. Hver tur med kajakken ga meg gjerne 2 - 3 dager med store smerter.
Nå er jeg iallefall i jobb igjen og satser friskt på et bedre år!
 
Og sannelig klarte jeg å lære å rulle kajakken min da!!!  Gikk kurs hos Kajakkentusiastene i Nevlunghavn. Fantastisk instruksjon gjorde at jeg tok mine første ruller allerede på kurset. :o))
 
Årets (2012) store plan er kajakkbyggekurs hos Anders Thygesen i begynnelsen av Mai. Da skal jeg bygge min egen grønlandskajakk. Gjett om jeg gleder meg!! Andre planer jeg tusler med er padletur på Telemarkskanalen sammen med Steinar Olsen. :o))
 
Sånn dette var litt om 2011, skal prøve å blogge litt mer i 2012 fra turer og ymse annet. :o))
 
 
Julaften 2011 Røykenvika. kaffepause med pepperkaker og krumkaker! :o))
 
 
2 kommentarer:

  1. Innholdsrikt år, vet at du og jentene hadde en flott tur til Praha og møtte på både sjeletter og spøkelser. Veldig flotte bilder både fra Praha og kajakkturer :o)

    SvarSlett
  2. Fine bilder fra turer som jeg har vært med på.
    Og jeg ser frem til flere turer nå i 2012.
    En tur på Telemarkskanalen? Ja takk!

    SvarSlett