søndag 10. oktober 2010

Kajakktur på Oslofjorden

Idag skulle det være et geocache-event på en badeplass på Snarøya. Når eventet ble offentliggjort slo det meg at her ville det ha vært gøy å komme padlende, og som sagt så gjort. Jeg hadde vel egentlig først tenkt at jeg måtte padle alene, men i siste øyeblikk så kom jeg på at hadde ikke Steinar sagt noe om at han var hjemme fra jobb på denne tiden her. Så da sendte jeg melding om han hadde lyst til å bli med. Og jada, det hadde han. Og det ble jeg glad for, trivelig selskap er alltid ønsket. Vi avtalte å møtes på parkeringa til Kalvøya, og skulle padle derfra til eventet. En rask kikk på kartet sa ca 6 km, men det var nok noe lengre. GPS loggen min viste 14,91 km når vi var tilbake igjen. Min største frykt når jeg skal padle her er småbåttrafikken. Heldigvis var den ganske minimal idag, noen båter, men ikke plagsomt. Det var spådd en solrik dag. Men dagen var noe disig, først ved halv ett tida begynnte sola for fullt å komme frem. Trivelig å møte andre geocachere idag også, og artig med både en Earth cache og en splitter ny som ble offentliggjort på eventet. En hyggelig prat med Earthcache eieren og arrangør av eventet, ga oss god info om steinforholdene her. Artig. Tusen takk Steinar for en meget trivelig dag på fjorden.
3 kommentarer:

 1. Det ser ut som du hadde en koselig dag på fjorden, flotte bilder og supert at Steinar ble med :o)

  SvarSlett
 2. Alle tiders tur, Kai. Takk for at jeg fikk være med. Nå er jeg helt bra i foten! Men nå kjenner jeg det i skulderen. 1,5 mil med padling er ikke hverdagskost. Er det ikke det ene så er det det andre :)

  Artig med denne bloggingen.
  Har nå sjekket både din og Bentes sider.
  Og når det gjelder den matseansen dere hadde ute i det fri; jeg ble sulten bare av å lese bloggene!

  Hilsen Steinar.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig tilbakemelding Steinar. Ja det var en herlig tur, men jeg kjente også at jeg hadde padlet 1,5 mil.... Bra at foten din ble bra igjen. :o)))

  Vi må få til en tur på Fjorda, kan vel se ut som det må bli neste år, med slik mat og litt god drikke. Det hadde vært kos. Skulle ønske jeg fikk med fruen også, og kanskje det går hvis vi kan la henne padle kano. :o)) Kanskje begge fruene kan padle kano LOL...:o))

  SvarSlett