fredag 15. oktober 2010

Kajakktur på Harestuvannet en ettermiddag i oktober. :o))

Det å starte en frihelg med en nydelig ettermiddagstur med kajakk på Harestuvannet, er bare en fantastisk rekreasjon for sjelen, og det å fortsette frihelgen med tv, fyr på peisen, en deilig biff og et glass rødvin, da har man det bare så godt med seg selv. :o)) God helg til dere alle der ute i høstmørket.









torsdag 14. oktober 2010

Gapahukbygging

Endelig på eftan så slapp hodepinen taket, den hadde herja med meg i hele dag. Og brått var det litt ekstra energi på plass. Fikk med meg guttungen og Bente ut og begynnte å sette sammen stokkene, som jeg kappet forrige uke, til en gapahuk. Den blir skikkelig bra assa. :o)) Her skal det bli mange koselige stunder foran bål.





søndag 10. oktober 2010

Kajakktur på Oslofjorden

Idag skulle det være et geocache-event på en badeplass på Snarøya. Når eventet ble offentliggjort slo det meg at her ville det ha vært gøy å komme padlende, og som sagt så gjort. Jeg hadde vel egentlig først tenkt at jeg måtte padle alene, men i siste øyeblikk så kom jeg på at hadde ikke Steinar sagt noe om at han var hjemme fra jobb på denne tiden her. Så da sendte jeg melding om han hadde lyst til å bli med. Og jada, det hadde han. Og det ble jeg glad for, trivelig selskap er alltid ønsket. Vi avtalte å møtes på parkeringa til Kalvøya, og skulle padle derfra til eventet. En rask kikk på kartet sa ca 6 km, men det var nok noe lengre. GPS loggen min viste 14,91 km når vi var tilbake igjen. Min største frykt når jeg skal padle her er småbåttrafikken. Heldigvis var den ganske minimal idag, noen båter, men ikke plagsomt. Det var spådd en solrik dag. Men dagen var noe disig, først ved halv ett tida begynnte sola for fullt å komme frem. Trivelig å møte andre geocachere idag også, og artig med både en Earth cache og en splitter ny som ble offentliggjort på eventet. En hyggelig prat med Earthcache eieren og arrangør av eventet, ga oss god info om steinforholdene her. Artig. Tusen takk Steinar for en meget trivelig dag på fjorden.
















fredag 8. oktober 2010

Middag i skogen

Idag bestemte jeg meg for at middagen skulle lages på bål. 2 retters idag. Som forrett valgte jeg røkelaks med kremede kantareller, og til hovedrett en gryte med kalkunfilet, brokkoli, poteter, løk, hvitløk, og paprika, alt tilsatt masse matfløte og diverse krydder. En god fransk rødvin spisset det hele. Noen fakler og reinsdyrskinn gjorde det hele perfekt. Dette burde man gjort oftere..... :o))))












lørdag 2. oktober 2010

Klubbmesterskap


Idag var det klubbmesterskap i Hadeland Hundeklubb, og både jeg og dattra mi deltok i "nybegynner" agility. Dvs vi får lov å bruke bånd og godbit. Silje har trent agility i ca 4 1/2 måned jeg i 3 1/2 måned, så vi er rimlig ferske. Men du verden, jeg kom på 2. plass med Vilje og Silje kom på 3. plass med Tundra, utrolig morsomt da. Vilje hadde visst bestemt seg for å avslutte med en megasmell, og reiv liksågodt ned hele slutt hinderet...hehe...det ble det litt feilpoeng ut av, men gjorde egentlig ikke noe det da. I sprint slo Tundra  og Silje oss da, men det var fordi Vilje bestemte seg for at den opprinnelige banen ble litt kort, så han tok likegodt en ekstra bue inn mot mål...hihi....En super artig dag var det. :o)))

                                                      Sprint: